PC , Servers , Network

Ju ofrojm zgjidhjne me  temir dhe me te shpejte  per kompanin/zyren tuaj duke ju kompletuar me kompjutera , servera dhe rrjetin e duhur.

CCTV

Ju ofrojme montim dhe mirmbajte te sistemeve te survejimit analoge dhe IP duke filluar nga 2MP deri ne 8MP.

_

Rreth nesh

Kush jemi ne?

ESA Technologies me ne eksperienc 10 vjecare ne treg ju ofron sherbim te mirfillt ne fushen e Printerave , Bojrave te printerave , Kompjuterave  , CCTV , Servera dhe Network .

Printera : Esa ju ofron printera falas ne perdorim mjafton qe ju te merni bojen tek ne . Per te gjith printerat qe perdorin bojrat tona servisi eshte me KOSTO 0.

Tonera : Ju ofrojm tonera origjinal ,rimbushje  dhe compatible LASERJET te cilesise  me te te mire  dhe me cmimet me konkuruse ne treg.

PC , Servers , Network : Ju ofrojm zgjidhjne me  temir dhe me te shpejte  per kompanin/zyren tuaj duke ju kompletuar me kompjutera , servera dhe rrjetin e duhur.

CCTV : Ju ofrojme montim dhe mirmbajte te sistemeve te survejimit analoge dhe IP duke filluar nga 2MP deri ne 8MP.