Printera

Esa ju ofron printera falas ne perdorim mjafton qe ju te merni bojen tek ne . Per te gjith printerat qe perdorin bojrat tona servisi eshte me KOSTO 0.

Tonera

Ju ofrojm tonera origjinal ,rimbushje  dhe compatible LASERJET te cilesise  me te te mire  dhe me cmimet me konkuruse ne treg.

PC , Servers , Network

Ju ofrojm zgjidhjne me  temir dhe me te shpejte  per kompanin/zyren tuaj duke ju kompletuar me kompjutera , servera dhe rrjetin e duhur.

CCTV

Ju ofrojme montim dhe mirmbajte te sistemeve te survejimit analoge dhe IP duke filluar nga 2MP deri ne 8MP.

Esa ju ofron printera falas ne perdorim mjafton qe ju te merni bojen tek ne . Per te gjith printerat qe perdorin bojrat tona servisi eshte me KOSTO 0.

HP Laserjet 3015

42 Faqe per minut        Simples / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network Toner 55a me 6.000 Faqe ,
Toner 55x me 12.000 Faqe
me 5% mbulm te faqes.

HP Laserjet 2055dn

33 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 05A me 3.000 Faqe ,
Toner 05x me 6.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet P2015

26 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB
Toner 53A me 3.000 Faqe ,
Toner 53x me 6.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet 1320

21 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB
Toner 49A me 2.500 Faqe ,
Toner 49x me 5.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.