PC , Servers , Network

Ju ofrojm zgjidhjne me  temir dhe me te shpejte  per kompanin/zyren tuaj duke ju kompletuar me kompjutera , servera dhe rrjetin e duhur.

CCTV

Ju ofrojme montim dhe mirmbajte te sistemeve te survejimit analoge dhe IP duke filluar nga 2MP deri ne 8MP.

Esa ju ofron printera falas ne perdorim mjafton qe ju te merni bojen tek ne . Per te gjith printerat qe perdorin bojrat tona servisi eshte me KOSTO 0.

HP COLOR Laserjet MFP 575

Printer Scanner Photocopier
Touch Screen
33 Faqe per minut.
Simplex/ Duplex
Mundesi Lidhje : USB , Network LAN
Toner Model : 507a Black 5000 faqe , COLOR 6000 faqe

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525

Printer Scanner Photocopier
42 Faqe ne minut
Simplex / Duplex
Mundesi Lidhje: USB, NETWORK  LAN
Toner Model : 55a 6000 Faqe , 55x 12000 Faqe

HP COLOR Laserjet   551

33 Faqe per minut.
Simplex/ Duplex
Mundesi Lidhje : USB , Network LAN
Toner Model : 507a Black 5000 faqe ,    COLOR 6000 faqe

HP COLOR Laserjet   MFP M475dn

Printer Scanner Photocopier
21 Faqe per minut – Simplex
Mundesi   Lidhje  : USB , Network LAN
Toner Model : 305X Black 4000 Faqe, COLOR  2600 Faqe

HP Laserjet 3015

42 Faqe per minut        Simples / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 55a me 6.000 Faqe ,
Toner 55x me 12.000 Faqe
me 5% mbulm te faqes.

HP Laserjet 2055dn

33 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 05A me 3.000 Faqe ,
Toner 05x me 6.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet P2015

26 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB
Toner 53A me 3.000 Faqe ,
Toner 53x me 6.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet 1320

21 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB
Toner 49A me 2.500 Faqe ,
Toner 49x me 5.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet P4014

43 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 64A me 10.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet P4015

52 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 64A me 10.000 Faqe
Toner 64X me 24.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP COLOR Laserjet CP2025

20 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 530A me 3.500Faqe
Toner 531A me 2.800Faqe
Toner 532A me 2.800Faqe
Toner 533A me 2.800Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP COLOR Laserjet CP3525

30 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 250A me 5.000 Faqe
Toner 251A me 7.000Faqe
Toner 252A me 7.000Faqe
Toner 253A me 7.000Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP COLOR Laserjet CP2320

Printer Scanner Photocopier
20 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 530A me 3.500Faqe
Toner 531A me 2.800Faqe
Toner 532A me 2.800Faqe
Toner 533A me 2.800Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP COLOR Laserjet CP3530

Printer Scanner Photocopier
30 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 250A me 5.000 Faqe
Toner 251A me 7.000Faqe
Toner 252A me 7.000Faqe
Toner 253A me 7.000Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet PRO 400MFP

Printer Scanner Photocopier
35 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB/Network
Toner 05A me 3.000 Faqe ,
Toner 05x me 6.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.

HP Laserjet M2727NF

Printer Scanner Photocopier
27 Faqe per minut
Simplex / Duplex
Mundesi lidhje USB
Toner 53A me 3.000 Faqe ,
Toner 53x me 6.000 Faqe
me 5% mbulim te faqes.